Friptură de Ziua Recunoștinței

Friptura de Ziua Recunoștinței necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 469 de calorii . Pentru 3,74 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Un amestec de ouă, curcan măcinat, amestec de umplutură cu aromă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: O „sopa De Tortilla” post Ziua Recunoștinței , Curcanul de Ziua Recunoștinței cu glazură cu arțar și Cum să faceți curcani OREO pentru Ziua Recunoștinței .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați curcanul, umplutura, ouăle și laptele într-un castron mare.
Amestecul va fi cocoloși.
Răspândiți amestecul într-o tavă de 9 x 5 inci.
Coaceți timp de 1 oră până când temperatura este de 165 de grade F în centrul pâinii.