Friptura de carne de vită și sosul este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cartofi Yukon gold, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca sos. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Friptură de vită cu sos, și Friptură de vită cu sos.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală sub presiune de 6 sau 8 litri la foc mediu - mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
2
Adăugați ulei în aragaz; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Presărați friptura uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Adăugați friptură la aragaz; saut 5 minute, rumenind pe toate părțile. Se amestecă 3 căni de supă de vită sub presiune și vin. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Vin
5
Scoateți de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Scoateți capacul; adăugați crenguțe de cimbru și următoarele 6 ingrediente (prin ceapă). Închideți bine capacul. Reveniți la presiune ridicată; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Ceapă
7
Scoateți de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Scoateți capacul; lăsați să stea 5 minute.
9
Îndepărtați friptura; feliați friptura subțire și așezați-o pe un platou.
10
Scoateți legumele din aragaz folosind o lingură cu fante și așezați-le pe platou cu friptură. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
11
Strecurați lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mare; aruncați solidele. Aduceți lichidul de gătit la fierbere la foc mediu-mare într-o tigaie mare și largă; gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Tigaie
Sita
Bol
12
Scoateți 1/4 cană de lichid de gătit din tigaie; adăugați 2 linguri de făină, amestecând cu un tel. Întoarceți amestecul de făină în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
13
Se servește cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
14
Garnisiți fiecare porție cu crenguțe proaspete de cimbru, dacă doriți.