Friptură de vită și sos

Friptură de vită și sos
Friptura de vită și sosul ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,25 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 379 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 566 de fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, bulionul de vită, crema condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este minunat. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos, Friptură de vită Po ' Boy cu sos, și Friptură de vită cu sos.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de chuck în jumătate; se pune în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați crema de supă de ciuperci, bulion de vită, sherry și amestec de supă într-un castron; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Bulion De VităBulion De Vită
Amestec De SupăAmestec De Supă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă, 8 până la 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista