Friptură de vită și ceapă
Friptura de vită și ceapa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 457 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, ulei de măsline, friptură de crupă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Rețete similare includ Roast Hash De Vită Cu Ceapă Crocantă, Friptură de vită au Poivre cu ceapă caramelizată, și Sandwich-uri de carne de vită cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-o tigaie, aruncați ceapa, uleiul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Împingeți ceapa pe marginile tigaiei. Condimentați carnea de vită cu 1 linguriță fiecare sare și piper și puneți-o în centrul tigaiei. Prăjiți carnea de vită la coacerea dorită, 65 până la 80 de minute pentru mediu-rare (scoateți din cuptor când temperatura internă înregistrează 125 F).
Transferați carnea de vită pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute. Feliați și serviți cu ceapa.