Friptură de vită și ardei cajun

Friptura de vită și ardei Cajun ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Pentru 2,1 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 321 de calorii , 29 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei cajun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită friptură de mușchi de vită, ulei vegetal, amestec de orez creol și amestec de condimente creole. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este uimitor. Încercați friptura de ardei cajun , friptura de piper cajun pistă și friptura de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați 1-1/2 lingurițe de amestec de condimente uniform pe friptura de vită. Se amestecă ardeiul gras cu ulei și 1/2 linguriță de amestec de condimente.
Așezați friptura în centrul grilei peste cărbuni medii acoperiți cu cenușă; aranjați ardeii grasi în jurul fripturii. Prăjiți, neacoperit, 13 până la 16 minute pentru o stare de coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), iar ardeii sunt fragezi, întorcându-se ocazional.
Între timp, pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, omițând uleiul sau margarina.
Tăiați friptura în felii.
Se serveste cu ardei si orez.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptură în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.