Friptură De Vită Savuroasă

Friptură De Vită Savuroasă
Friptura de vită savuroasă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 224 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de friptură de rump, condimente de piper de lămâie, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Friptură De Oală Savuroasă, Friptură De Oală Savuroasă, și Friptură De Pecan Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
3
Se presară friptura cu praf de usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați apa, sosul Worcestershire și granulele de bouillon, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se toarnă amestecul de sos Worcestershire peste friptură. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 până la 2 1/2 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6
Transferați friptura într-un platou de servire; puneți deoparte și păstrați la cald.
7
Grăsime degresată din sucuri în tigaie; rezervați 1/4 cană de sucuri de tigaie. Aruncați sucurile rămase. Întoarceți 1/4 cană de sucuri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Combinați făina și condimentele; se adaugă la sucuri în tigaie, amestecând până se omogenizează. Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Combinați iaurtul, muștarul și pasta de hamsie; se adaugă în amestecul de lapte, amestecând doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
10
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci. Se acoperă cu sos și se presară cu pătrunjel și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
11
carbo evaluare: 2
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista