Friptură De Vită Panini
Friptura de vită Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână crenguțe de năsturel, carne de vită friptă, pâine integrală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Încercați Friptură De Vită Panini, Friptură De Vită Panini, și Friptură De Vită Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 1 lingură de jeleu uniform pe fiecare dintre cele 8 felii de pâine.
Întindeți fiecare din cele 4 felii cu 1/2 linguriță de muștar deasupra jeleului; presărați Gouda uniform pe aceleași 4 felii. Completați feliile rămase uniform cu friptura de vită feliată subțire și crenguțele de năsturel.
Combinați feliile de pâine pentru a crea 4 sandvișuri.
Încălziți o presă de panini sau o tigaie pentru grătar acoperită ușor cu spray de gătit cu ulei de măsline. Grătați sandvișurile în loturi, cu presa închisă, timp de 23 de minute pe fiecare parte. Dacă folosiți o tigaie pentru grătar, gătiți sandvișurile la foc moderat, cu o tigaie grea deasupra sandvișurilor, apăsând în jos, 23 de minute pe fiecare parte sau până devin aurii. Înjumătățiți sandvișurile și serviți imediat.