Friptură De Vită Mediteraneană Pita

Friptură De Vită Mediteraneană Pita
Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 337 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, salată română, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Buzunare Mediteraneene Pita, Dip mediteranean cu chipsuri de Pita, și Pizza Mediteraneană Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se pune într-o tigaie uscată la foc mediu; se amestecă ocazional până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Mișto. Aruncați nuci, carne de vită, salată verde, morcovi, castraveți, ceapă și feta într-un castron. Tăiați 1/4 din fiecare pita; umpleți o bucată mai mare cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Brânză FetaBrânză Feta
NuciNuci
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Bateți maioneza, laptele și oțetul într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
OțetOțet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Stropiți pansament peste umplutura de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Se servește cu 1/4 pita rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
5
Auto
6
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista