Friptură De Vită Franceză Dip Sandwich-Uri

Friptură De Vită Franceză Dip Sandwich-Uri
Friptură de vită Franceză Dip sandwich-uri ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scump pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 42 de minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, bulionul de vită, pâinea de pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Franțuzești Cu Friptură De Vită, Sandwich-Uri Franțuzești Cu Friptură De Vită, și Franceză într-un Flash: sandwich-uri Daube friptură de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau oală la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați friptura condimentată și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coada FripturăCoada Friptură
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați friptura în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Turnați vin roșu în tigaie și, folosind o lingură de lemn, răzuiți fundul tigaiei pentru a încorpora toate bucățile de carne rumenite. Gatiti timp de 2 minute pentru a reduce lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă lichid peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați ceapa, bulionul și supa de ceapă se amestecă în oală; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Îndepărtați friptura și felia.
8
Aranjați carnea pe un platou și turnați sosul de ceapă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Tăiați lungimi de 4 inci din pâine, împărțiți-le pe lungime și prăjiți pentru sandvișuri. Puneți toată lumea să stratifice carnea pe pâine, turnând sos deasupra pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 42 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista