Friptura de carne de vită cu sos de tarhon Cornichon este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 503 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi prăjiți, ulei vegetal, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon, Fripturi de vită cu sos de vin roșu-tarhon, și Muschiulet De Vita Cu Mustar Din Cereale Integrale Si Sos De Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți carnea de vită și sosul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. și condimentați filetul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați friptura și gătiți, întorcându-se des, până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 130 de grade F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați friptura într-un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați tigaia de prăjire deasupra aragazului, având grijă să nu atingeți mânerul fierbinte cu mâinile goale.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați vinul, șalotele și tarhonul uscat și dați la fiert la foc mare. Gatiti rapid, amestecand pentru a ridica orice bucati rumenite in partea de jos a tigaiei, pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Uscat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați cornichonii, smântâna și orice sucuri de carne care s-au acumulat pe platou. Se fierbe timp de 3 minute mai mult. Reduceți focul la minim și amestecați untul, muștarul, tarhonul proaspăt și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tarhon Proaspăt
Cornișon
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Tăiați carnea de vită în cruce în felii groase de 1/4 inci. Aranjați decorativ carnea de vită, sosul și garnisiți pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
11
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Încălziți restul de 2 linguri ulei în tigaie curățată la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă la ulei de muștar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Muștar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Pregătiți un castron mare de gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Se scurge într-un colizor și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
19
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cutie De Fasole Verde, Scursă
20
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.