Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon

Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon
Friptura de carne de vită cu sos de tarhon Cornichon este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 503 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi prăjiți, ulei vegetal, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon, Fripturi de vită cu sos de vin roșu-tarhon, și Muschiulet De Vita Cu Mustar Din Cereale Integrale Si Sos De Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți carnea de vită și sosul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. și condimentați filetul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați friptura și gătiți, întorcându-se des, până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 130 de grade F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Transferați friptura într-un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Așezați tigaia de prăjire deasupra aragazului, având grijă să nu atingeți mânerul fierbinte cu mâinile goale.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați vinul, șalotele și tarhonul uscat și dați la fiert la foc mare. Gatiti rapid, amestecand pentru a ridica orice bucati rumenite in partea de jos a tigaiei, pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați cornichonii, smântâna și orice sucuri de carne care s-au acumulat pe platou. Se fierbe timp de 3 minute mai mult. Reduceți focul la minim și amestecați untul, muștarul, tarhonul proaspăt și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
CornișonCornișon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Tăiați carnea de vită în cruce în felii groase de 1/4 inci. Aranjați decorativ carnea de vită, sosul și garnisiți pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
11
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Încălziți restul de 2 linguri ulei în tigaie curățată la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă la ulei de muștar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MuștarUlei De Muștar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Pregătiți un castron mare de gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
17
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Se scurge într-un colizor și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
19
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
20
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.

Ingrediente

101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteMorcovi prăjiți (aruncați cu unt și arpagic tocat), după cum este necesarMorcovi prăjiți (aruncați cu unt și arpagic tocat), după cum este necesar101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteFlori de conopidă prăjite, după cum este necesarFlori de conopidă prăjite, după cum este necesar4Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon16cornichons (murături franceze) sau ardei de mărar, juliennedcornichons (murături franceze) sau ardei de mărar, julienned4cp. legume (de exemplu, spanac)tarhon uscattarhon uscat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4cp. legume (de exemplu, spanac)frunze proaspete de tarhon tocatefrunze proaspete de tarhon tocate101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCireșe prăjite sau roșii de struguri, după cum este necesarCireșe prăjite sau roșii de struguri, după cum este necesar680ardei habenerofasole verde, tăiatăfasole verde, tăiată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahampentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCartofi noi prăjiți înjumătățiți (aruncați cu ulei de măsline și frunze de rozmarin tocate), după cum este necesarCartofi noi prăjiți înjumătățiți (aruncați cu ulei de măsline și frunze de rozmarin tocate), după cum este necesar1(vinete)ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2kilogramefriptură de vită, tăiată și legatăfriptură de vită, tăiată și legată41 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată1parmezan rascu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate6Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat4Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista