Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon

Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon
Friptura de carne de vită cu sos de tarhon Cornichon este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 503 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi prăjiți, ulei vegetal, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mușchi de vită cu sos de cremă de muștar-tarhon, Fripturi de vită cu sos de vin roșu-tarhon, și Muschiulet De Vita Cu Mustar Din Cereale Integrale Si Sos De Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți carnea de vită și sosul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. și condimentați filetul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați friptura și gătiți, întorcându-se des, până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 130 de grade F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați friptura într-un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați tigaia de prăjire deasupra aragazului, având grijă să nu atingeți mânerul fierbinte cu mâinile goale.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați vinul, șalotele și tarhonul uscat și dați la fiert la foc mare. Gatiti rapid, amestecand pentru a ridica orice bucati rumenite in partea de jos a tigaiei, pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cornichonii, smântâna și orice sucuri de carne care s-au acumulat pe platou. Se fierbe timp de 3 minute mai mult. Reduceți focul la minim și amestecați untul, muștarul, tarhonul proaspăt și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
CornișonCornișon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Tăiați carnea de vită în cruce în felii groase de 1/4 inci. Aranjați decorativ carnea de vită, sosul și garnisiți pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
11
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Încălziți restul de 2 linguri ulei în tigaie curățată la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă la ulei de muștar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MuștarUlei De Muștar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Pregătiți un castron mare de gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Se scurge într-un colizor și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
19
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
20
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.

Ingrediente

10creveți și cu veneMorcovi prăjiți (aruncați cu unt și arpagic tocat), după cum este necesarMorcovi prăjiți (aruncați cu unt și arpagic tocat), după cum este necesar10creveți și cu veneFlori de conopidă prăjite, după cum este necesarFlori de conopidă prăjite, după cum este necesar43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon16cornichons (murături franceze) sau ardei de mărar, juliennedcornichons (murături franceze) sau ardei de mărar, julienned4Bucăți de caramele Heath Bartarhon uscattarhon uscat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de tarhon tocatefrunze proaspete de tarhon tocate10creveți și cu veneCireșe prăjite sau roșii de struguri, după cum este necesarCireșe prăjite sau roșii de struguri, după cum este necesar6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde, tăiatăfasole verde, tăiată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)10creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)10creveți și cu veneCartofi noi prăjiți înjumătățiți (aruncați cu ulei de măsline și frunze de rozmarin tocate), după cum este necesarCartofi noi prăjiți înjumătățiți (aruncați cu ulei de măsline și frunze de rozmarin tocate), după cum este necesar1(vinete)ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2kilogramefriptură de vită, tăiată și legatăfriptură de vită, tăiată și legată41 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista