Friptură de vită cu sos de cremă Morel
Friptura de vită cu sos de cremă Morel este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 549 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, moreluri, friptură de vită legată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită cu cremă de Wasabi-usturoi, Friptură de vită cu sos de Port, și Friptură De Vită Cu Sos Madeira De Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mare rezistent la căldură, înmuiați morelele în apa clocotită până se înmoaie, 20 de minute. Rezervând lichidul de înmuiere, frecați morelele sub apă curentă pentru a îndepărta orice nisip; tocați grosolan orice Mari.
Condimentează friptura cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, topiți 2 linguri de unt în ulei.
Se adaugă friptura și se rumenesc la foc moderat pe 3 părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți friptura pe a patra parte și prăjiți timp de aproximativ 35 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 125 pentru rare.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și acoperiți-o ușor cu folie.
Se lasă să se odihnească 10 minute.
Aruncați orice grăsime din tigaie și puneți tigaia la foc mare. Turnați încet lichidul de ciuperci, oprindu-vă când ajungeți la nisip. Se fierbe lichidul, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute. Se strecoară lichidul printr-o sită fină așezată peste un bol.
Ștergeți tigaia și adăugați restul de 1 lingură de unt.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă morelele.
Adăugați smântâna grea și lichidul de ciuperci rezervat și fierbeți la foc moderat până când sosul se îngroașă, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Feliați friptura de 1/2 inch grosime și serviți cu sosul.