Friptură de vită cu sos de cremă Morel

Friptură de vită cu sos de cremă Morel
Friptura de vită cu sos de cremă Morel este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 549 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, moreluri, friptură de vită legată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită cu cremă de Wasabi-usturoi, Friptură de vită cu sos de Port, și Friptură De Vită Cu Sos Madeira De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare rezistent la căldură, înmuiați morelele în apa clocotită până se înmoaie, 20 de minute. Rezervând lichidul de înmuiere, frecați morelele sub apă curentă pentru a îndepărta orice nisip; tocați grosolan orice Mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Condimentează friptura cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, topiți 2 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă friptura și se rumenesc la foc moderat pe 3 părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți friptura pe a patra parte și prăjiți timp de aproximativ 35 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 125 pentru rare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați friptura pe o placă de sculptură și acoperiți-o ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se lasă să se odihnească 10 minute.
7
Aruncați orice grăsime din tigaie și puneți tigaia la foc mare. Turnați încet lichidul de ciuperci, oprindu-vă când ajungeți la nisip. Se fierbe lichidul, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute. Se strecoară lichidul printr-o sită fină așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Ștergeți tigaia și adăugați restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă morelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Ciuperci MorelCiuperci Morel
10
Adăugați smântâna grea și lichidul de ciuperci rezervat și fierbeți la foc moderat până când sosul se îngroașă, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Feliați friptura de 1/2 inch grosime și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista