Friptură de vită cu sos de cremă Morel

Friptură de vită cu sos de cremă Morel
Friptura de vită cu sos de cremă Morel este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 549 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, moreluri, friptură de vită legată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită cu cremă de Wasabi-usturoi, Friptură de vită cu sos de Port, și Friptură De Vită Cu Sos Madeira De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare rezistent la căldură, înmuiați morelele în apa clocotită până se înmoaie, 20 de minute. Rezervând lichidul de înmuiere, frecați morelele sub apă curentă pentru a îndepărta orice nisip; tocați grosolan orice Mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Condimentează friptura cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, topiți 2 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă friptura și se rumenesc la foc moderat pe 3 părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți friptura pe a patra parte și prăjiți timp de aproximativ 35 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 125 pentru rare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați friptura pe o placă de sculptură și acoperiți-o ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se lasă să se odihnească 10 minute.
7
Aruncați orice grăsime din tigaie și puneți tigaia la foc mare. Turnați încet lichidul de ciuperci, oprindu-vă când ajungeți la nisip. Se fierbe lichidul, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute. Se strecoară lichidul printr-o sită fină așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Ștergeți tigaia și adăugați restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă morelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ciuperci MorelCiuperci Morel
10
Adăugați smântâna grea și lichidul de ciuperci rezervat și fierbeți la foc moderat până când sosul se îngroașă, aproximativ 7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Feliați friptura de 1/2 inch grosime și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista