Friptura de vită cu sos de Port-ciuperci este o fără gluten felul principal. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 448 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cimbru, port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de vită cu sos de Port, Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port, și Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cimbru, usturoi, 1 linguriță sare și piper; înveliți filetul de vită cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute pe 1 parte pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 25-30 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 12
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați carnea de vită pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește la 130 pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Între timp, topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ciupercile și sarea rămasă; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați bulion și vin; se fierbe 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă bine. Se amestecă în sos; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Tăiați carnea de vită transversal în 16 felii; se transferă în farfurii de servire și se acoperă cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Alegerea vinului expertului nostru: carnea de vită este perfectă cu Montevina Terra d ' Oro Zinfandel (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
din California. Condimentul său ecou aroma piperată de cimbru. Sfat: majoritatea oaspeților beau aproximativ 2 pahare de vin și există 4 pahare pe sticlă. Deci, dacă vin 8 persoane, veți avea nevoie de cel puțin 4 sticle de vin. Ia câteva în plus, pentru orice eventualitate. -- Andrea Immer Robinson