Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port

Friptură De Vită Cu Sos De Ciuperci De Port
Friptura de vită cu sos de Port-ciuperci este o fără gluten felul principal. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 448 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cimbru, port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de vită cu sos de Port, Filet de vită prăjit cu sos de ciuperci-Port, și Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați cimbru, usturoi, 1 linguriță sare și piper; înveliți filetul de vită cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați carne de vită; gatiti 2 minute pe 1 parte pana se rumeneste. Întoarceți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 25-30 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 12
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați carnea de vită pe o placă de sculptură; cort cu folie și lăsați să stea 10 minute (temperatura internă va crește la 130 pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Între timp, topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ciupercile și sarea rămasă; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați bulion și vin; se fierbe 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă bine. Se amestecă în sos; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Tăiați carnea de vită transversal în 16 felii; se transferă în farfurii de servire și se acoperă cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Alegerea vinului expertului nostru: carnea de vită este perfectă cu Montevina Terra d ' Oro Zinfandel (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
din California. Condimentul său ecou aroma piperată de cimbru. Sfat: majoritatea oaspeților beau aproximativ 2 pahare de vin și există 4 pahare pe sticlă. Deci, dacă vin 8 persoane, veți avea nevoie de cel puțin 4 sticle de vin. Ia câteva în plus, pentru orice eventualitate. -- Andrea Immer Robinson
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista