Friptură de vită cu sos

Friptură de vită cu sos
Friptura de vită cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1062 calorii, 110g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, oțet de cidru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de vită și sos, Friptură De Vită Cu Sos, și Friptură de vită Po ' Boy cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Aliniați o tigaie de 9 pe 13 pe 2 inci sau tigaia pentru broiler a cuptorului cu o foaie de folie de aluminiu grea suficient de mare pentru a înfășura complet friptura. Partea strălucitoare a foliei ar trebui să fie în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați friptura pe toate părțile cu sare și piper și așezați-o în centrul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Întindeți feliile de ceapă peste vârful fripturii și turnați oțetul în jurul ei. Aduceți capetele foliei împreună și pliați de mai multe ori, apoi pliați capetele împreună pentru a închide complet friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă în tigaie în jurul fripturii învelite în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când carnea este furcă fragedă și maro, 3 până la 4 ore. Verificați nivelul apei din tigaie în mod regulat în timpul gătitului și completați-l dacă este necesar. Dacă sucul se scurge din sigiliile foliei în timpul prăjirii, salvați-l pentru a fi folosit la prepararea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Când friptura este gata, scoateți pachetul din tava de copt și lăsați-l să se răcească câteva minute. Deschideți pachetul cu atenție pentru a păstra toate sucurile și transferați carnea pe un platou. Acoperiți cu un cort de folie pentru a-l menține cald în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Turnați sucurile de prăjire într-o cană de măsurare și lăsați grăsimea să se ridice la suprafață. Îndepărtați grăsimea, rezervând 4 linguri într-o cratiță și aruncând restul. (Dacă grăsimea măsoară mai puțin de 4 linguri, adăugați suficient unt pentru a compensa diferența.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Măsurați sucurile de tigaie degresate rămase și rezervați. Dacă aveți mai puțin de 2 căni, adăugați apă pentru a face 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați făina în grăsimea din cratiță și amestecați cu un tel de sârmă pentru a face un roux. Gatiti la foc mediu-mic pana cand faina se rumeneste usor, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet în sucurile de tigaie rezervate și se amestecă până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Feliați friptura sau tăiați-o în bucăți (va fi foarte fragedă) și serviți-o cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista