Friptură de vită cu sos
Friptura de vită cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1062 calorii, 110g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 5.56 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, oțet de cidru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de vită și sos, Friptură De Vită Cu Sos, și Friptură de vită Po ' Boy cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aliniați o tigaie de 9 pe 13 pe 2 inci sau tigaia pentru broiler a cuptorului cu o foaie de folie de aluminiu grea suficient de mare pentru a înfășura complet friptura. Partea strălucitoare a foliei ar trebui să fie în sus.
Presărați friptura pe toate părțile cu sare și piper și așezați-o în centrul foliei.
Întindeți feliile de ceapă peste vârful fripturii și turnați oțetul în jurul ei. Aduceți capetele foliei împreună și pliați de mai multe ori, apoi pliați capetele împreună pentru a închide complet friptura.
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă în tigaie în jurul fripturii învelite în folie.
Coaceți până când carnea este furcă fragedă și maro, 3 până la 4 ore. Verificați nivelul apei din tigaie în mod regulat în timpul gătitului și completați-l dacă este necesar. Dacă sucul se scurge din sigiliile foliei în timpul prăjirii, salvați-l pentru a fi folosit la prepararea sosului.
Când friptura este gata, scoateți pachetul din tava de copt și lăsați-l să se răcească câteva minute. Deschideți pachetul cu atenție pentru a păstra toate sucurile și transferați carnea pe un platou. Acoperiți cu un cort de folie pentru a-l menține cald în timp ce faceți sosul.
Turnați sucurile de prăjire într-o cană de măsurare și lăsați grăsimea să se ridice la suprafață. Îndepărtați grăsimea, rezervând 4 linguri într-o cratiță și aruncând restul. (Dacă grăsimea măsoară mai puțin de 4 linguri, adăugați suficient unt pentru a compensa diferența.)
Măsurați sucurile de tigaie degresate rămase și rezervați. Dacă aveți mai puțin de 2 căni, adăugați apă pentru a face 2 căni.
Adăugați făina în grăsimea din cratiță și amestecați cu un tel de sârmă pentru a face un roux. Gatiti la foc mediu-mic pana cand faina se rumeneste usor, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet în sucurile de tigaie rezervate și se amestecă până se îngroașă.
Feliați friptura sau tăiați-o în bucăți (va fi foarte fragedă) și serviți-o cu sosul.