Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sfeclă, cartofi și hrean. Această rețetă face 8 porții cu 1487 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de hamsie, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură de vită cu cartofi de hrean, Sfeclă marinată cu cartofi și hrean, și Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați usturoiul într-un mortar, împreună cu 1/4 cană de frunze de rozmarin, hamsie și coajă de lămâie; se pasează împreună cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Adăugați ulei de măsline și frecați amestecul peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați ceapa, morcovii și crenguțele de rozmarin în fundul unei tigaie mari și condimentați cu sare și piper; așezați carnea de vită deasupra legumelor. Prăjiți timp de 2 1/2 ore sau continuați prăjirea până când carnea a atins gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Transferați carnea de vită într-un platou și lăsați să stea 30 de minute.