Friptură De Vită Cu Sfeclă, Cartofi Și Hrean

Friptură De Vită Cu Sfeclă, Cartofi Și Hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sfeclă, cartofi și hrean. Această rețetă face 8 porții cu 1487 calorii, 57G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de hamsie, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură de vită cu cartofi de hrean, Sfeclă marinată cu cartofi și hrean, și Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați usturoiul într-un mortar, împreună cu 1/4 cană de frunze de rozmarin, hamsie și coajă de lămâie; se pasează împreună cu un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați ulei de măsline și frecați amestecul peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați ceapa, morcovii și crenguțele de rozmarin în fundul unei tigaie mari și condimentați cu sare și piper; așezați carnea de vită deasupra legumelor. Prăjiți timp de 2 1/2 ore sau continuați prăjirea până când carnea a atins gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Transferați carnea de vită într-un platou și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 36 m.
Porții8
Scor De Sănătate79
Revista