Friptură de vită cu măsline și capere

Friptură de vită cu măsline și capere
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, friptura de vită cu măsline și capere ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 3,73 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 667 calorii, 56G de proteine, și 26g de grăsime. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, pătrunjel, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rulouri de vită cu parmezan, nuci de pin, măsline și capere, Friptură de miel cu portocale și măsline, și Pizza friptură de vită cu măsline verzi și Ricotta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul. Condimentați friptura cu sare și piper. Se fierbe până se rumenesc frumos pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, oregano, chimenul, bățul de scorțișoară, roșiile și bulionul de vită. Faceți o fantă în capota Scotch sau ardeiul habanero și adăugați-o în sos. Acoperiți cu un capac și fierbeți la cuptor până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Carne De VităCarne De Vită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Scotch WhiskyScotch Whisky
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor, pliați măslinele verzi, caperele și pătrunjelul și serviți peste orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista