Friptură De Vită Cu Ierburi Cu Sos De Roșii

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de vită cu ierburi cu sos de roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de pudră de ceapă, sare kosher, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de vită cu sos de roșii-vin, Friptură de curcan cu sos cremos cu ierburi, și Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Căptușiți o tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă și acoperiți cu spray de gătit.
Combinați usturoiul tocat și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul de usturoi peste friptura de rump.
Așezați friptura în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu rar).
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, pregătiți orezul de iasomie conform instrucțiunilor pachetului.
Tăiați friptura în felii; se servește cu orez fiert fierbinte și sos de roșii.
Herbed Chuck Roast: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul substitut 1 (2-lb.) friptură de chuck dezosată, tăiată, pentru friptură; combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente. Frecați peste friptură. Gatiti friptura intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Se pune în tigaie pregătită. Frecați usturoiul tocat deasupra fripturii.
Adăugați 3/4 cană bulion de vită în tigaie.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 2 ore și 10 minute sau până când furculița este fragedă.
Lăsați să stea 10 minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pas