Friptură De Vită Cu Ghimbir Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu ghimbir cu aragaz lent. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 375 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ardei grași și ceapă, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Aragaz lent ghimbir și portocaliu glazurat oală friptură, și Aragaz Lent Friptură De Vită.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Presărați carnea de vită cu sare condimentată piperată. Gatiti carnea de vita in tigaie la foc mediu-mare 5 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti.
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Puneți carnea de vită în aragaz (dacă este necesar, tăiați carnea de vită în jumătate pentru a se potrivi în aragaz).
Se amestecă sosul, ketchup-ul, oțetul și ghimbirul într-un castron mic; se toarnă peste carne de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Așezați carnea de vită pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați legume prăjite în amestec în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când ardeii sunt fragede.
Scoateți plasa sau corzile din carnea de vită.
Serviți amestecul de ardei cu carne de vită.