Friptură de vită cu ciuperci

Friptură de vită cu ciuperci
Friptura de vită cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 57G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec de supă de ceapă, friptură de vârf, tulpini și bucăți de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Încercați Friptură Cu Vârf De Vită, Friptură de vită, și Friptură de vită și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau o oală grea la foc mediu-mare; prăjiți friptura în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se toarnă ciuperci și 1 cană bulion de vită peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se presară cu amestec de supă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C) pentru mediu, aproximativ 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți friptura din cuptorul olandez pe un platou, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Bateți amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de bulion de vită într-un castron și amestecați în cuptorul olandez cu ciuperci și picături de tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se servește peste carne de vită feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista