Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde

Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde
Friptura de vită cu cartofi și boabe de piper verde este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție conține 134 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de vită cu cartofi și boabe de piper verde, Friptură picior de miel cu boabe de piper crăpate și ierburi, și Gemelli cu creveți și boabe de piper verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți friptura pe o suprafață plană și condimentați toate părțile cu sare și piper, după gust și puneți-o pe un suport de prăjire. Aranjați cartofii în fundul tigaiei și condimentați-i cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Puneți raftul în tigaie direct peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți tigaia în centrul cuptorului și prăjiți, netulburată timp de 10 minute. Coborâți temperatura la 350 de grade F. numărați aproximativ 10 minute pentru fiecare kilogram, apoi începeți testarea temperaturii interne. Un termometru citit instantaneu ar trebui să înregistreze aproximativ 130 de grade F pentru mediu-rare. Amintiți-vă că gătitul "Reportați" (când friptura iese din cuptor și se odihnește) va însemna că temperatura va crește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați friptura într-un platou și serviți cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista