Friptură de vită cu cartofi de hrean

Friptură de vită cu cartofi de hrean
Friptura de vită cu cartofi de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 980 calorii, 82G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $14.36 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi idaho, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Vită Cu Sfeclă, Cartofi Și Hrean, Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi, și Hrean Friptură De Vită Wrap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați carnea de vită într-o tigaie și frecați uleiul, piperul crăpat, sarea și usturoiul pe toată carnea pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Introduceți carnea de vită la cuptor și prăjiți aproximativ 20 de minute. Întoarceți și prăjiți încă 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii citește 150 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute. Rezervați un sfert din carnea de vită pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
În timp ce carnea de vită se gătește, așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgere. Rezervați 1 cană de cartofi pentru o altă utilizare. Puneți cartofii rămași cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Se amestecă ingredientele rămase.
8
Feliați subțire carnea de vită și serviți cu piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista