Friptură de vită cu cartofi de hrean

Friptură de vită cu cartofi de hrean
Friptura de vită cu cartofi de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 980 calorii, 82G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $14.36 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi idaho, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Vită Cu Sfeclă, Cartofi Și Hrean, Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi, și Hrean Friptură De Vită Wrap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați carnea de vită într-o tigaie și frecați uleiul, piperul crăpat, sarea și usturoiul pe toată carnea pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Introduceți carnea de vită la cuptor și prăjiți aproximativ 20 de minute. Întoarceți și prăjiți încă 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii citește 150 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute. Rezervați un sfert din carnea de vită pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce carnea de vită se gătește, așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgere. Rezervați 1 cană de cartofi pentru o altă utilizare. Puneți cartofii rămași cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Se amestecă ingredientele rămase.
8
Feliați subțire carnea de vită și serviți cu piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista