Friptură de vită cu cartofi de hrean

Friptura de vită cu cartofi de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 980 calorii, 82G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $14.36 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi idaho, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură De Vită Cu Sfeclă, Cartofi Și Hrean, Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi, și Hrean Friptură De Vită Wrap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Așezați carnea de vită într-o tigaie și frecați uleiul, piperul crăpat, sarea și usturoiul pe toată carnea pentru a acoperi uniform.
Introduceți carnea de vită la cuptor și prăjiți aproximativ 20 de minute. Întoarceți și prăjiți încă 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii citește 150 F.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute. Rezervați un sfert din carnea de vită pentru o altă utilizare.
În timp ce carnea de vită se gătește, așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgere. Rezervați 1 cană de cartofi pentru o altă utilizare. Puneți cartofii rămași cu o furculiță până se omogenizează.
Se amestecă ingredientele rămase.
Feliați subțire carnea de vită și serviți cu piureul de cartofi.