Friptură de vită cu cafea
Friptura de vită cu cafea necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 559 calorii, 58G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați friptura de chuck, apă, cafea tare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cafeaua tare, puteți urma acest fel principal cu Cafea Tort De Cafea ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cafea Friptură De Vită, Friptură De Vită Cu Aromă De Cafea, și Friptură De Vită Cu Cafea Gătită Lent.
Instrucțiuni
Preîncălziți aragazul lent la setare scăzută sau preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Folosind un cuțit ascuțit, faceți 5 sau 6 fante adânci în jurul părții superioare și laterale a fripturii. Împingeți cuișoarele întregi de usturoi în jos în fante.
Așezați carnea într-un aragaz lent sau într-o tigaie de prăjire de 10x15 inci și turnați cafeaua peste carne.
Gătiti în aragaz lent la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore sau coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 2 până la 3 ore.
Când friptura este gata, scoateți din aragaz lent sau cuptor și turnați picăturile într-o cratiță mică la foc mic mediu. Într-un castron mic separat, combinați amidonul de porumb și apa.
Se amestecă bine și se adaugă încet la picături, amestecând constant. Se fierbe până se îngroașă.