Friptură de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi

Friptura de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 561 calorii, 66g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, amestecul de supă de ceapă, friptura rotundă de fund de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Rețete similare sunt Friptură de vită cu aragaz lent cu ceapă și cartofi, Friptură de vită cu aragaz lent cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, puneți ceapa. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Puneți carnea de vită pe ceapă.
Așezați cartofii și usturoiul în jurul cărnii de vită. Într-un castron mic, amestecați 1 1/4 căni de bulion și amestecul de supă uscată; se toarnă peste carne de vită. (Puneți la frigider bulionul rămas.)
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
Scoateți carnea de vită și legumele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană bulion și făina; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand sosul s-a ingrosat.
Serviți sosul peste carne de vită și legume.