Friptură de vită aromată
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lactate ? Friptura de vită aromată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă este pentru 6 porții, cu 230 de calorii , 27 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,68 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos barbecue, friptură de vită, oțet de vin roșu și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a fost excelentă. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor acela de 55% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptura de vită cu sos de ciuperci , Friptura de vită asiatică și Friptura de vită cubaneză cu salată de avocado și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Adăugați friptura; sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi. Dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Frigeți friptura, acoperită, la foc mediu, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge nivelul de copt dorit (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să arate 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°). Tăiați friptura în sens invers fibrelor.