Friptura de vită de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 343 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Dacă aveți la îndemână sare, filet de vită, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură De Vită, Friptură De Vită, și Friptură de vită cu crustă de Caesar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați excesul de grăsime din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați carnea pe raft într-o tigaie de prăjire superficială, pliabilă sub capătul subțire al cărnii pentru o grosime uniformă. Frecați cu usturoi; se presara cu faina si sare. Se acoperă cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți 45 min. la 1 oră sau până la 66°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 min. sau până la coacere medie (160F) înainte de feliere. Între timp, gătiți ciupercile în unt într-o tigaie mare până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți carnea acoperită cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch