Friptura de vin roșu cu miere și cimbru este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți cartofi roșii, usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu Un Singur Vas, și Friptură picior de miel cu bere neagră, miere și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Încălziți uleiul în oală mare pentru cuptor sau cuptor olandez la foc mare timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se adaugă carnea și se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți și puneți deoparte pe o farfurie. Reduceți focul la mediu și sotati ceapa, usturoiul și morcovii timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați bulionul, vinul, mierea și cimbrul, amestecați pentru a combina, apoi adăugați friptura înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Acoperiți vasul și transferați-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
8
Coaceți timp de 2 ore, întorcând carnea de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați cartofii în oală și coaceți, neacoperiți, încă 30 până la 45 de minute mai mult până când atât cartofii, cât și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch