Friptură De Umeraș Marinată Cu Bere La Grătar

Friptura cu umeraș marinată cu bere la grătar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 452 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 96 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de căței de usturoi, sos Worcestershire, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Friptură De Umeraș Marinată Cu Bere La Grătar, Friptură Marinată La Grătar, și Usturoi la grătar și friptură de umeraș marinată cu ierburi.
Instrucțiuni
Bateți mai întâi 7 ingrediente într-un castron mediu, apoi amestecați în bere.
Se toarnă marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați fripturi, sigilați punga și răciți 1 zi, întorcând punga ocazional.
Pulverizați tigaia mare cu crestături sau tigaia pentru grătar cu spray antiaderent și încălziți la foc mediu-mare.
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le; aruncați marinada.
Așezați fripturile în tigaie fierbinte și gătiți până se rumenesc bine și termometrul introdus în registrele centrale de la 52° la130 pentru mediu-rar, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe placa de sculptură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Feliați fripturile subțiri peste cereale. Aranjați pe platou; lingurați orice suc acumulat și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc