Friptură de toamnă
Autumn Pot Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 608 calorii , 49 g de proteine și 29 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de supă de vită, supă suplimentară de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 72% . Încercați Autumn Pot Roast , Autumn Pot Roast și Instant Pot Roast (friptură cu oală sub presiune) + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate; se presara cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea în ulei pe toate părțile; scurgere.
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet. Acoperiți cu cartofi dulci, păstârnac, ceapă, roșii uscate la soare, usturoi, cimbru, foi de dafin și restul de sare și piper.
Combinați bulionul și vinul; se toarnă peste legume.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede. Grasimi degresate. Aruncați frunzele de dafin. Dacă doriți, îngroșați sucurile de gătit.