Friptură de toamnă
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Friptura de toamnă la oală ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 391 de calorii , 41 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 3,29 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, hrean, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 80% , acest fel de mâncare este destul de bun. Friptura de oală de toamnă , friptura de oală de toamnă și friptura de oală instantanee (friptură de oală de oală sub presiune) + VIDEO sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați carnea cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea în ulei.
Se scurge si se ia de pe foc. Într-o cratiță mare, combinați merisoarele, apa și zahărul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand merisoarele ies si lichidul se ingroasa usor, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulionul și hreanul; se toarnă peste carne.
Pune baton de scortisoara si cuisoare intr-o stofa dubla de grosime; ridicați colțurile de pânză și legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma o pungă.
Adăugați în cuptorul olandez. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2 ore.
Între timp, într-o cratiță mare, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Adăugați ceapa perla; se fierbe 3 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece; se curata si se pune deoparte.
Adăugați cartofi dulci în cuptorul olandez. Acoperiți și gătiți încă 15 minute.
Adăugați morcovi și ceapa; acoperiți și gătiți încă 30-40 de minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Îndepărtați carnea și legumele; tine de cald. Aruncați punga de condimente.
Se răcește sucurile din tigaie timp de 10 minute; transferați într-un blender. Acoperiți și procesați până la omogenizare; întoarce la tigaie.
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza. Se amestecă treptat în sucurile din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se serveste cu carne si legume.