Friptură De Sărbătoare

Friptură De Sărbătoare
Friptura de sărbătoare a rețetei poate fi făcută în aproximativ 7 ore și 15 minute. Această rețetă servește 16 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 538 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de unt, sare, sos de rumenire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Celebration Bombe, Cupcakes De Sărbătoare, și Tort De Sărbătoare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare friptură în jumătate; așezați două jumătăți într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Așezați jumătățile rămase într-un alt 5-qt. aragaz lent. Se acoperă fiecare cu jumătate din ceapă, amestec de piper, busuioc și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina, piperul și sarea până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sosul de rumenire, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RumenireSos De Rumenire
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scurgeți pastele; se servește cu carne de vită și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista