Friptura de somon și Tacos de legume ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 617 calorii, 42G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulbi de fenicul, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Tacos Mexican Prăjit, Dee ' s Roast Pork pentru Tacos, și Friptură Chipotle pentru Tacos și sandvișuri.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați fiecare bulb de fenicul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 pene. Într-o tigaie sau un vas mare de copt, combinați feniculul, roșiile, usturoiul, lămâia, uleiul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Tomate
Usturoi
Piper
Lămâie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Răspândiți amestecul într-un singur strat. Prăjiți până când feniculul este fraged, aproximativ 40 de minute. Condimentează somonul cu restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fenicul
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Scoateți tigaia din cuptor și așezați fileurile deasupra amestecului de legume. Reveniți la cuptor și prăjiți până când fileurile au aceeași culoare și se descuamează ușor, aproximativ 12 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți și aruncați lămâia înainte de servire.Chiar înainte ca somonul și legumele să fie gata, înfășurați tortilele în folie și puneți-le la cuptor pentru 5 minute. Folosind o furculiță, fulgați somonul în bucăți. Împărțiți somonul și legumele printre tortilla.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.