Friptură de somon la grătar cu sos BBQ Hoisin

Friptură de somon la grătar cu sos BBQ Hoisin
Friptură de somon la grătar cu sos BBQ Hoisin necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,78 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 505 de calorii, 47 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de canolan, eșalotă, oțet de orez și sos de soia. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este remarcabil. Încercați Friptura de somon la grătar cu sos Hoisin BBQ, Friptura de somon la grătar cu sos Hoisin BBQ și Honey Hoisin BBQ Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați eșalota și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă hoisinul, ketchup-ul, mierea, sambal oelek, semințele de susan, sosul de soia și sosul de pește și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Se ia de pe foc, se adauga otetul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Încinge grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți somonul pe ambele părți cu ulei și asezonați cu sare și piper, după gust. Se prăjește până când devine maro auriu și ușor carbonizat pe ambele părți. Gătiți până la o temperatură medie-bine, ungeți cu sosul la fiecare minut sau cam așa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți somonul de pe grătar pe o farfurie și ungeți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați peștele pe un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Se ornează cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru friptura de somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista