Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de tigaie cu cârnați și fenicul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 974 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarragon, roșii, bulbi fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Cina Cu Cârnați În Tigaie, Tigaie picantă de pui și cârnați, și Toamna cârnați Veggie și Apple foaie Pan cina pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.