Friptură de roșii cu brânză de capră la cuptor și salată de ierburi
Rețeta Friptură de roșii cu brânză de capră la cuptor și salată de ierburi poate fi făcută în aproximativ 27 de minute . O porție conține 121 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 1,43 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ou, brânză de capră rotundă, creson tânăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. Este perfect pentru ziua indragostitilor . În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 87% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cești cu brânză de capră și roșii , Strate de roșii proaspete și brânză de capră cu ulei de ierburi și Salată de avocado-ierburi cu brânză de capră .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, puțin adânc, amestecați pesmetul cu sare și piper, după gust. Într-un alt castron mic, puțin adânc, bateți oul până se omogenizează. Înmuiați fiecare brânză de capră în ou, apoi în pesmet, bătând pesmetul la loc. Acoperiți și dați la frigider rondele de brânză acoperite timp de aproximativ 15 minute.
Centrați feliile de roșii pe 4 farfurii de salată și asezonați cu sare și piper.
Se încălzește o tigaie mare antiaderență la foc moderat și se toarnă 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul este aproape afumat, adăugați rondelele de brânză. Gatiti pana se rumenesc usor, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți-le și gătiți pe cealaltă parte până când brânza se simte doar tremurând, cu aproximativ 45 de secunde mai mult, în funcție de grosimea rondelelor.
Pe fiecare felie de roșie se pune câte o brânză rotundă.
Într-un castron, amestecați ierburile cu un strop ușor de ulei de măsline, un strop de oțet de vin roșu și sare și piper, după gust. Puneți ierburile deasupra brânzei, împărțindu-le uniform.
Notele lui Michael: Această salată arată cel mai bine atunci când felia de roșii și felia de brânză de capră au aproximativ aceeași dimensiune. Așadar, dacă puteți găsi brânză de capră doar în bușteni mici, poate doriți să serviți 2 rondele de brânză de capră la fiecare restaurant și să le cocoțați pe felii de roșii mai mici.
Asigurați-vă că luați toate tulpinile de pe ierburi cu grijă, astfel încât oaspeții să se poată bucura doar de frunzele moi.