Friptură de rață și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon)

Friptură de rață și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon)
Roast rață și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon) este un vegan felul principal. O porție conține 346 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sake, ceapă verde japoneză, ceapă verde obișnuită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon), Salată Udon Răcită (Hiyashi Chukan Udon), și Carne De Vită Curry Udon (Kare Udon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie (nu se lipeste) sau o tigaie din fontă la foc mediu până când este foarte fierbinte. Între timp, dacă gătiți rață, înscrieți pielea într-un model încrucișat cu un cuțit foarte ascuțit, având grijă să nu tăiați carnea. (Dacă gătiți pui, nu este nevoie să înscrieți pielea.) Pat rață sau pui uscat și pus în tigaie, cu pielea în jos. Reduceți imediat căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
2
Gătiti rața încet, fără să vă întoarceți, până când majoritatea grăsimilor s-au redat și pielea este crocantă, 7 până la 10 minute pentru Pekin (20 pentru Muscovy), reducând temperatura dacă pielea devine prea întunecată. Întoarceți și gătiți până la mediu-rare (tăiate pentru a verifica), cu 4 până la 5 minute mai mult (8 până la 10 pentru Muscovy). Gatiti puiul pana se rumeneste bine, 7-8 minute. Întoarceți - vă, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, încă 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Rață întreagăRață întreagă
3
Între timp, aduceți sosul de soia, mirin și sake la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lasă să se răcească. Puneți păsările de curte într-o pungă de plastic resigilabilă, turnați amestecul de sos de soia, sigilați și răciți peste noapte (1 oră pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Preîncălziți broilerul pentru păsări de curte și aduceți o oală mare cu apă la fierbere pentru udon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Tăiați ceapa întreagă în 12 (2-in.) lungimi (numai părțile albe și verde pal).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Încălziți o tigaie uscată mică (nu antiaderentă) la foc mediu. Gătiti ceapa verde până se carbonizează pe două părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți ceapa verde feliată într-un bol cu apă rece și învârtiți energic cu degetele pentru a vă separa în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți într-o strecurătoare cu plasă fină. Repetați de două ori.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Se fierbe udon (a se vedea "Udon Essentials," de mai jos). Folosind un filtru mare, scoateți tăiței într-un castron mare și economisiți apă pentru a încălzi bolurile de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați ciupercile și fierbeți 2 minute. Între timp, se fierbe rață sau de pui, cu pielea în sus, până când pielea începe să clare, 2-4 minute. Feliați foarte subțire păsările de curte în cruce (dacă folosiți sânii moscoviți, înjumătățiți mai întâi pe lungime pentru a face felii mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Păsări De CurtePăsări De Curte
Rață întreagăRață întreagă
8
Pentru a servi, încălziți 4 boluri de supă scufundându-le în apă fierbinte de gătit udon. Împărțiți tăiței între boluri și acoperiți cu felii de rață. Aranjați 3 cepe verzi carbonizate în fiecare bol și bulion de oală peste tăiței. Se acoperă cu ceapă verde tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
BulionBulion
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
Udon Essentials Udon (tăiței din făină de grâu): tăiței proaspeți congelați cumpărați din Magazin au o textură suplă care este cea mai apropiată de casă, în timp ce cele uscate tind să fie subțiri și flasc. Pentru a găti udon proaspăt congelat cumpărat din magazin, aruncați blocul înghețat în apă clocotită. Când apa fierbe din nou, scurgeți. Gatiti udon chiar inainte de servire; taiteii devin lipiciosi in timp ce stau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
GrâuGrâu
10
Faceți înainte: bulion, până la 2 zile, răcit. Ceapa verde, pana la 1 zi, racita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BulionBulion
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista