Friptură de rață și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon)
Roast rață și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon) este un vegan felul principal. O porție conține 346 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sake, ceapă verde japoneză, ceapă verde obișnuită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon), Salată Udon Răcită (Hiyashi Chukan Udon), și Carne De Vită Curry Udon (Kare Udon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie medie (nu se lipeste) sau o tigaie din fontă la foc mediu până când este foarte fierbinte. Între timp, dacă gătiți rață, înscrieți pielea într-un model încrucișat cu un cuțit foarte ascuțit, având grijă să nu tăiați carnea. (Dacă gătiți pui, nu este nevoie să înscrieți pielea.) Pat rață sau pui uscat și pus în tigaie, cu pielea în jos. Reduceți imediat căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuțit
2
Gătiti rața încet, fără să vă întoarceți, până când majoritatea grăsimilor s-au redat și pielea este crocantă, 7 până la 10 minute pentru Pekin (20 pentru Muscovy), reducând temperatura dacă pielea devine prea întunecată. Întoarceți și gătiți până la mediu-rare (tăiate pentru a verifica), cu 4 până la 5 minute mai mult (8 până la 10 pentru Muscovy). Gatiti puiul pana se rumeneste bine, 7-8 minute. Întoarceți - vă, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, încă 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rață întreagă
3
Între timp, aduceți sosul de soia, mirin și sake la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Lasă să se răcească. Puneți păsările de curte într-o pungă de plastic resigilabilă, turnați amestecul de sos de soia, sigilați și răciți peste noapte (1 oră pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Păsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Preîncălziți broilerul pentru păsări de curte și aduceți o oală mare cu apă la fierbere pentru udon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Grăsime De Porc înapoi
1
Tăiați ceapa întreagă în 12 (2-in.) lungimi (numai părțile albe și verde pal).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
2
Încălziți o tigaie uscată mică (nu antiaderentă) la foc mediu. Gătiti ceapa verde până se carbonizează pe două părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți ceapa verde feliată într-un bol cu apă rece și învârtiți energic cu degetele pentru a vă separa în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scurgeți într-o strecurătoare cu plasă fină. Repetați de două ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
5
Se fierbe udon (a se vedea "Udon Essentials," de mai jos). Folosind un filtru mare, scoateți tăiței într-un castron mare și economisiți apă pentru a încălzi bolurile de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați ciupercile și fierbeți 2 minute. Între timp, se fierbe rață sau de pui, cu pielea în sus, până când pielea începe să clare, 2-4 minute. Feliați foarte subțire păsările de curte în cruce (dacă folosiți sânii moscoviți, înjumătățiți mai întâi pe lungime pentru a face felii mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Păsări De Curte
Rață întreagă
8
Pentru a servi, încălziți 4 boluri de supă scufundându-le în apă fierbinte de gătit udon. Împărțiți tăiței între boluri și acoperiți cu felii de rață. Aranjați 3 cepe verzi carbonizate în fiecare bol și bulion de oală peste tăiței. Se acoperă cu ceapă verde tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Paste
Bulion
Apă
Rață întreagă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
9
Udon Essentials Udon (tăiței din făină de grâu): tăiței proaspeți congelați cumpărați din Magazin au o textură suplă care este cea mai apropiată de casă, în timp ce cele uscate tind să fie subțiri și flasc. Pentru a găti udon proaspăt congelat cumpărat din magazin, aruncați blocul înghețat în apă clocotită. Când apa fierbe din nou, scurgeți. Gatiti udon chiar inainte de servire; taiteii devin lipiciosi in timp ce stau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Grâu
10
Faceți înainte: bulion, până la 2 zile, răcit. Ceapa verde, pana la 1 zi, racita.