Friptură de rață cu sos de citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rața prăjită cu sos de citrice. Această rețetă servește 4. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 247g de grăsime, și un total de 2572 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de semințe de coriandru, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Rață friptă fragedă cu citrice și morcovi, Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, și Friptură de rață cu sos de portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înțepați rața peste tot cu un cuțit ascuțit. Condimentați cavitatea cu sare și piper și umpleți-o cu pene de portocală și lămâie.
Într-o tigaie medie de prăjire, combinați apa, semințele de coriandru și gâtul de rață.
Așezați rața pe un raft, condimentați cu sare și piper, puneți-o în tigaia de prăjire și acoperiți-o cu folie. Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Transferați rața la cuptor și prăjiți timp de 1 oră, până când cea mai mare parte a grăsimii a fost redată.
Transferați rața pe o suprafață de lucru. Creșteți temperatura cuptorului la 35
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron mediu și îndepărtați grăsimea. Întoarceți rața în tigaia de prăjire și înțepați-o a doua oară. Prăjiți descoperit timp de 1 oră.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Introduceți orice suc din cavitate în tigaia de prăjire și transferați rața pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți rața timp de 45 de minute mai mult, până când carnea este foarte fragedă și pielea este crocantă.
Între timp, puneți tigaia la foc moderat.
Adăugați sucurile de portocale și lămâie și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați sucurile de tigaie rezervate și sosul de soia și fierbeți încă 1 minut.
Se toarnă lichidul într-o cratiță mică și se aduce la foc mic la foc moderat.
Într-un castron mediu, faceți o pastă cu untul și făina.
Se amestecă 1/4 cană din lichidul fierbinte până se omogenizează, apoi se răzuiește amestecul în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați rața pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați rața și serviți cu sosul de citrice.