Friptură de rață cu sos de citrice

Friptură de rață cu sos de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rața prăjită cu sos de citrice. Această rețetă servește 4. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 247g de grăsime, și un total de 2572 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de semințe de coriandru, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Rață friptă fragedă cu citrice și morcovi, Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, și Friptură de rață cu sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Înțepați rața peste tot cu un cuțit ascuțit. Condimentați cavitatea cu sare și piper și umpleți-o cu pene de portocală și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pană De LămâiePană De Lămâie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o tigaie medie de prăjire, combinați apa, semințele de coriandru și gâtul de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați rața pe un raft, condimentați cu sare și piper, puneți-o în tigaia de prăjire și acoperiți-o cu folie. Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Transferați rața la cuptor și prăjiți timp de 1 oră, până când cea mai mare parte a grăsimii a fost redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Transferați rața pe o suprafață de lucru. Creșteți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron mediu și îndepărtați grăsimea. Întoarceți rața în tigaia de prăjire și înțepați-o a doua oară. Prăjiți descoperit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Introduceți orice suc din cavitate în tigaia de prăjire și transferați rața pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți rața timp de 45 de minute mai mult, până când carnea este foarte fragedă și pielea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Între timp, puneți tigaia la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Adăugați sucurile de portocale și lămâie și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12
Adăugați sucurile de tigaie rezervate și sosul de soia și fierbeți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă lichidul într-o cratiță mică și se aduce la foc mic la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Într-un castron mediu, faceți o pastă cu untul și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se amestecă 1/4 cană din lichidul fierbinte până se omogenizează, apoi se răzuiește amestecul în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Transferați rața pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați rața și serviți cu sosul de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista