Friptură de rață cu sos de cireșe
Friptura de rață cu sos de cireșe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 123 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ceapă, țelină, garnituri: cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Friptură De Rață Cu Sos De Cireșe Uscate, Crisp-rață friptă fragedă cu sos de cireșe-rozmarin, și Rață Prăjită Umplută Suculentă Cu Sos Balsamic De Cireșe.
Instrucțiuni
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți bine Rățușca cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Frecați 1 sfert portocaliu peste piele și în interiorul cavității de rață.
Așezați sferturile portocalii rămase, 2 crenguțe de pătrunjel și următoarele 3 ingrediente în cavitatea rață; închideți cavitatea cu frigarui. Legați capetele picioarelor împreună cu șirul. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub rață.
Se presară cu sare și piper.
Așezați Rățușca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială cu partea în sus. Introduceți termometrul de carne în porțiunea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atinge osul.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 45 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400; coaceți 35 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 18
Întoarceți Rățușca des în timpul coacerii pentru o rumenire mai uniformă și crocantă a pielii, dacă doriți.
Transferați Rățușca într-un platou de servire; lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
Se servește cu sos de cireșe.