Friptură de rață cu sos de cireșe

Friptură de rață cu sos de cireșe
Friptura de rață cu sos de cireșe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 123 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ceapă, țelină, garnituri: cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Friptură De Rață Cu Sos De Cireșe Uscate, Crisp-rață friptă fragedă cu sos de cireșe-rozmarin, și Rață Prăjită Umplută Suculentă Cu Sos Balsamic De Cireșe.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți bine Rățușca cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Frecați 1 sfert portocaliu peste piele și în interiorul cavității de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați sferturile portocalii rămase, 2 crenguțe de pătrunjel și următoarele 3 ingrediente în cavitatea rață; închideți cavitatea cu frigarui. Legați capetele picioarelor împreună cu șirul. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5
Așezați Rățușca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială cu partea în sus. Introduceți termometrul de carne în porțiunea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 45 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400; coaceți 35 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Întoarceți Rățușca des în timpul coacerii pentru o rumenire mai uniformă și crocantă a pielii, dacă doriți.
8
Transferați Rățușca într-un platou de servire; lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Se servește cu sos de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista