Friptura de rață cu glazură portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,76 USD pe porție. O porție conține 2406 calorii, 60g de proteine, și 200g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, cimbru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rață Prăjită Cu Glazură De Gutui, Friptură De Rață Cu Glazură De Afine, și Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați în interiorul raței cu semințe de chimen; înțepați pielea peste tot cu o furculiță. Într-o tigaie mare, sotati legumele în ulei. Se amestecă bulionul, condimentele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Rață întreagă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Umpleți ușor rață cu amestec de umplutură. Deschidere gât frigarui; cravată copane împreună cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți, neacoperit, 2-1/2 până la 3-1 / 4 ore sau până când un termometru citește 180 pentru rață și 165 pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează. Acoperiți ușor cu folie dacă rața se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Între timp, pentru glazură, combinați zaharurile, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță. Se amestecă treptat sucul de portocale, coaja și sosul de ardei iute până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Precum Invidia îngerilor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dressing Japonez De Susan Preparat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă