Friptură de rață cu glazură portocalie

Friptură de rață cu glazură portocalie
Friptura de rață cu glazură portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,76 USD pe porție. O porție conține 2406 calorii, 60g de proteine, și 200g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, cimbru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rață Prăjită Cu Glazură De Gutui, Friptură De Rață Cu Glazură De Afine, și Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați în interiorul raței cu semințe de chimen; înțepați pielea peste tot cu o furculiță. Într-o tigaie mare, sotati legumele în ulei. Se amestecă bulionul, condimentele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rață întreagăRață întreagă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Umpleți ușor rață cu amestec de umplutură. Deschidere gât frigarui; cravată copane împreună cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți, neacoperit, 2-1/2 până la 3-1 / 4 ore sau până când un termometru citește 180 pentru rață și 165 pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează. Acoperiți ușor cu folie dacă rața se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Între timp, pentru glazură, combinați zaharurile, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță. Se amestecă treptat sucul de portocale, coaja și sosul de ardei iute până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se servește cu rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista