Friptură De Pui Umplute
Friptura de pui umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 449 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, pui prăjit, amestec de umplutură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit umplut cu spanac și Feta, Pui prăjit umplut cu fenicul și usturoi, și Pui Prăjit Umplut Cu Porumb Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă apa fierbinte și margarina într-un castron mare până când margarina este topită.
Adăugați amestecul de umplutură; se amestecă până se umezește. Pune deoparte. (Nu umpleți puiul până nu sunteți gata să coaceți.)
Umpleți ușor puiul cu umplutură pregătită; închideți deschiderile cu frigarui și sfoară.
Așezați, cu pieptul în sus, pe raft în tava de copt; se presară cu cimbru.
Coaceți 1 oră 40 min. sau până când puiul este gata (165F) și umplutura este încălzită (165F), ungând ocazional cu sucuri de tigaie.