Friptură de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan

Friptură de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan
Friptura de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 860 calorii, 65g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,99 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paprika-unt de parmezan, rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porterhouse La Grătar Cu Unt De Paprika-Parmezan, Paprika-Unt De Parmezan (Unt De Friptură), și Friptură Porterhouse cu unt de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura în vasul de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Bateți uleiul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă jumătate de marinată peste friptură. Întoarceți friptura; se toarnă marinada rămasă peste friptură. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Pregătiți grătarul (foc mediu).
5
Scoateți friptura din marinată; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FripturăFriptură
6
Așezați friptura pe grătar;acoperiți grătarul. Friptura la grătar până la coacerea dorită (până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul fripturii înregistrează 115 de la 120 de la 120 de la 15 minute pe parte, sau 125 de la 130 de la 130 de la 18 minute pe parte), ocazional mutând friptura în partea mai rece a raftului dacă arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați friptura pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
8
Lăsați să stea 5 minute. Folosind cuțit ascuțit, tăiați carnea departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Tăiați fiecare secțiune de carne în felii groase de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
10
Întindeți untul de ardei-parmezan deasupra feliilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista