Friptură de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan
Friptura de Porterhouse la grătar cu unt de paprika-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 860 calorii, 65g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,99 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paprika-unt de parmezan, rozmarin, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porterhouse La Grătar Cu Unt De Paprika-Parmezan, Paprika-Unt De Parmezan (Unt De Friptură), și Friptură Porterhouse cu unt de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura în vasul de copt din sticlă.
Bateți uleiul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca.
Se toarnă jumătate de marinată peste friptură. Întoarceți friptura; se toarnă marinada rămasă peste friptură. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Scoateți friptura din marinată; scuturați excesul.
Așezați friptura pe grătar;acoperiți grătarul. Friptura la grătar până la coacerea dorită (până când termometrul cu citire instantanee introdus în centrul fripturii înregistrează 115 de la 120 de la 120 de la 15 minute pe parte, sau 125 de la 130 de la 130 de la 18 minute pe parte), ocazional mutând friptura în partea mai rece a raftului dacă arde.
Transferați friptura pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
Lăsați să stea 5 minute. Folosind cuțit ascuțit, tăiați carnea departe de os.
Tăiați fiecare secțiune de carne în felii groase de 1/3 inch.
Întindeți untul de ardei-parmezan deasupra feliilor și serviți.