Friptură de Porterhouse la grătar cu legume de vară
Friptura de Porterhouse la grătar cu legume de vară este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oregano, dovlecei, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură de Porterhouse la grătar cu legume de vară, Porterhouse la grătar cu ardezie, legume de vară și pâine cu aluat, și Friptură la grătar și legume de vară cu Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprindeți un grătar cu cărbune. Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu sucul de lămâie, oțetul de vin roșu, muștarul și oregano și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați jumătate din pansament într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați dovleceii, ceapa, ardeiul gras roșu, ciupercile, sparanghelul și ceapa verde. Condimentați legumele cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, Zdrobit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Într-o tigaie perforată pentru grătar, grătiți legumele la foc mare, aruncând, până când sunt carbonizate în pete, 10 minute; reveniți în castron, adăugați pansamentul rămas și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Condimentați fripturile generos cu sare și piper. Grătiți fripturile la foc mare, rotind ocazional, aproximativ 11 minute pentru carne medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați carnea din oase și serviți cu legumele la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.