Friptură de porc și sparanghel cu vinetă de muștar
Friptura de porc și sparanghel cu Vinaigrette de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, șalotă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Vinetă De Muștar, Sparanghel cu vinetă de muștar-plante medicinale, și Sparanghel cu semințe prăjite și vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Gatiti pana se rumenesc, 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere. Între timp, așezați sparanghelul pe o foaie de copt într-un singur strat. Împrăștiați șalotele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
5
Stropiți cu 1 lingură de ulei, condimentați cu restul de sare și piper și prăjiți până la fiert, 12 până la 15 minute. Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul și uleiul rămas. Împărțiți carnea de porc și sparanghelul între farfurii individuale și serviți cu vinaigreta. Bacsis: când vremea se încălzește, luați această rețetă afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți un grătar la mediu și gătiți carnea de porc, acoperită, întorcându-se ocazional, timp de 20 de minute. Grătiți șalotele (tăiate în jumătate) și sparanghelul, întorcându-se ocazional, timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ