Friptură de porc și sparanghel cu vinetă de muștar

Friptura de porc și sparanghel cu Vinaigrette de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, șalotă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Vinetă De Muștar, Sparanghel cu vinetă de muștar-plante medicinale, și Sparanghel cu semințe prăjite și vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Gatiti pana se rumenesc, 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți 18 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere. Între timp, așezați sparanghelul pe o foaie de copt într-un singur strat. Împrăștiați șalotele deasupra.
Stropiți cu 1 lingură de ulei, condimentați cu restul de sare și piper și prăjiți până la fiert, 12 până la 15 minute. Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul și uleiul rămas. Împărțiți carnea de porc și sparanghelul între farfurii individuale și serviți cu vinaigreta. Bacsis: când vremea se încălzește, luați această rețetă afară.
Încălziți un grătar la mediu și gătiți carnea de porc, acoperită, întorcându-se ocazional, timp de 20 de minute. Grătiți șalotele (tăiate în jumătate) și sparanghelul, întorcându-se ocazional, timp de 8 până la 10 minute.