Friptură de porc " și cină de mere într - o tigaie

Friptură de porc
Friptura de porc " și cina de mere într-o tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez instant, cotlet de porc, sos de vinetă balsamică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Toamna cârnați Veggie și Apple foaie Pan cina, O Tigaie De Mere Scorțișoară Cotlet De Porc, și Cina De Friptură De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cotletele in tigaie mare antiaderenta pulverizata cu spray de gatit la foc mediu-mare 4 min. pe fiecare parte sau doar până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciuperci, ceapă și dressing; gatiti 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă ingredientele rămase; se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când se fac cotletele (145F), orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Scoateți din căldură; capac.
5
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista