Friptură de porc " și cină de mere într - o tigaie

Friptura de porc " și cina de mere într-o tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez instant, cotlet de porc, sos de vinetă balsamică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Toamna cârnați Veggie și Apple foaie Pan cina, O Tigaie De Mere Scorțișoară Cotlet De Porc, și Cina De Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cotletele in tigaie mare antiaderenta pulverizata cu spray de gatit la foc mediu-mare 4 min. pe fiecare parte sau doar până se rumenesc uniform.
Adăugați ciuperci, ceapă și dressing; gatiti 2 min.
Se amestecă ingredientele rămase; se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când se fac cotletele (145F), orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Scoateți din căldură; capac.
Lăsați să stea 3 min. înainte de servire.