Friptură De Porc În Stil Porchetta

Friptură De Porc În Stil Porchetta
Friptura de porc Porchetta-stil este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 236 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,26 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Porc Fript În Stil Porchetta, Pâine De Porc În Stil Porchetta, și Carne de porc în stilul Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați primele 4 ingrediente. Faceți 12 (1 1/2 inch) fante de-a lungul a 1 parte a fripturii și umpleți fante cu amestec de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Așezați friptura, cu fanta în jos, pe o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit. Frecați amestecul de fenicul rămas peste vârful fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Transferați friptura într-un platou de servire.
6
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă amestecul de vin într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se ia de pe foc.
9
Se toarnă sucurile acumulate din platoul de servire în amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Serviți amestecul de vin cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista