Friptură De Porc În Stil Porchetta
Friptura de porc Porchetta-stil este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 236 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,26 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Porc Fript În Stil Porchetta, Pâine De Porc În Stil Porchetta, și Carne de porc în stilul Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente. Faceți 12 (1 1/2 inch) fante de-a lungul a 1 parte a fripturii și umpleți fante cu amestec de fenicul.
Așezați friptura, cu fanta în jos, pe o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit. Frecați amestecul de fenicul rămas peste vârful fripturii.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Transferați friptura într-un platou de servire.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă amestecul de vin într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 8 minute).
Se toarnă sucurile acumulate din platoul de servire în amestecul de vin.
Serviți amestecul de vin cu carne de porc.