Friptură de porc în stil Jalisco
Friptura de porc în stil Jalisco este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 113 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ulei de salată, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Birria De Capră (Tocană De Capră În Stil Jalisco), Jalisco Pear, și Salpicao Jalisco.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc; tăiați și aruncați orice grăsime.
Așezați carnea între foile de folie de plastic. Cu un ciocan plat, lira până când carnea are o grosime uniformă de 1/4 inch.
Într-un castron mic, amestecați boia, oțetul, usturoiul, chimenul, oregano și 1/2 linguriță de sare. Descoperiți carnea și frecați amestecul de condimente uniform pe ambele părți.
Adăugați suficient ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare pentru a acoperi fundul tigaiei atunci când este învârtit. Când tigaia este fierbinte, adăugați carne și gătiți până când marginile devin albe, aproximativ 2 minute. Întoarceți carnea și rumeniți cealaltă parte, aproximativ 2 minute. Continuați să vă întoarceți pentru o culoare uniformă până când carnea de porc nu mai este roz în centru (tăiată pentru a testa), aproximativ 8 minute în total.
Tăiați în bucăți de servire.
Adăugați sare și suc de lămâie după gust.