Friptură De Porc Zesty Cu Legume

Friptură De Porc Zesty Cu Legume
Friptura de porc Zesty cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 370 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână dovlecei, condimente creole, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc Zesty și legume la grătar, Friptură de porc rozmarin cu legume, și Friptură de porc cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aruncați felii de dovlecei și dovlecei cu 1 lingură. ulei într-un castron mare; presărați legumele cu 1 linguriță. Amestec creol. Aranjați legumele condimentate pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă 1 lingură rămasă. uleiul de măsline în amestecul creol rămas. Frecați amestecul uniform pe friptura de porc dezosată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc DezosatăCarne De Porc Dezosată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați friptura pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați tigaia pe raftul din mijloc în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Așezați legumele în cuptor pe cel mai mic raft și coaceți, cu friptură, încă 15 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți friptura și legumele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Cotlet de porc la grătar Zesty: aruncați legumele cu 1 lingură. ulei și presărați cu 1 linguriță. Amestec creol conform instrucțiunilor. Nu așezați pe foaia de copt. Înlocuiți Cotletele de porc cu OS de 6 (1 1/4 inci grosime)pentru friptura de porc. Se amestecă uleiul rămas în amestecul creol rămas. Frecați uniform pe Cotletele de porc. Grătiți legumele și Cotletele de porc la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase în Cotlet De PorcOase în Cotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
3 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este gata. Face 6 porții. Pregătire: 10 min., Grătar: 6 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate93
Revista