Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză
Friptura de porc umplută cu șuncă și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 697 calorii, 68G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză gruyere, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplute Cu Brânză, Friptură De Porc Umplute Cu Spanac, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sare și piper liber coapsa de porc pe toate părțile. Pe o suprafață de lucru robustă, feliați friptura de porc de 4 ori uniform, aproximativ 3/4 din drum în jos. Înfășurați fiecare felie de șuncă în jurul fiecărei felii de brânză și așezați 1 în fiecare dintre cele 4 tăieturi. Legați friptura cu șnur de bucătărie sau fixați friptura închisă cu scobitori. Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Căutați rapid coapsa de porc, astfel încât friptura să se coloreze, dar brânza să nu se topească.
Scoateți friptura și puneți-o deoparte.
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa este translucidă și legumele sunt înmuiate.
Adăugați făina și amestecați pentru a amesteca. Degajează cu vinul și adaugă friptura înapoi în tigaie împreună cu bulionul de pui și cimbru. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și 30 de minute.
Scoateți friptura din tigaie după ce a fost gătită și reduceți sosul timp de 5 minute. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei și apoi ciupercile. Aruncați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti ciupercile pana cand sunt aurii, apoi adaugati la sos.
Bateți smântâna în sos. Feliați friptura de porc și serviți cu sos turnat deasupra.