Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză

Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză
Friptura de porc umplută cu șuncă și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 697 calorii, 68G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză gruyere, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplute Cu Brânză, Friptură De Porc Umplute Cu Spanac, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sare și piper liber coapsa de porc pe toate părțile. Pe o suprafață de lucru robustă, feliați friptura de porc de 4 ori uniform, aproximativ 3/4 din drum în jos. Înfășurați fiecare felie de șuncă în jurul fiecărei felii de brânză și așezați 1 în fiecare dintre cele 4 tăieturi. Legați friptura cu șnur de bucătărie sau fixați friptura închisă cu scobitori. Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Căutați rapid coapsa de porc, astfel încât friptura să se coloreze, dar brânza să nu se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De PorcCarne De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Scoateți friptura și puneți-o deoparte.
4
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa este translucidă și legumele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați făina și amestecați pentru a amesteca. Degajează cu vinul și adaugă friptura înapoi în tigaie împreună cu bulionul de pui și cimbru. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți friptura din tigaie după ce a fost gătită și reduceți sosul timp de 5 minute. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei și apoi ciupercile. Aruncați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti ciupercile pana cand sunt aurii, apoi adaugati la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Bateți smântâna în sos. Feliați friptura de porc și serviți cu sos turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista