Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză

Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză
Friptura de porc umplută cu șuncă și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 697 calorii, 68G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză gruyere, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplute Cu Brânză, Friptură De Porc Umplute Cu Spanac, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sare și piper liber coapsa de porc pe toate părțile. Pe o suprafață de lucru robustă, feliați friptura de porc de 4 ori uniform, aproximativ 3/4 din drum în jos. Înfășurați fiecare felie de șuncă în jurul fiecărei felii de brânză și așezați 1 în fiecare dintre cele 4 tăieturi. Legați friptura cu șnur de bucătărie sau fixați friptura închisă cu scobitori. Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Căutați rapid coapsa de porc, astfel încât friptura să se coloreze, dar brânza să nu se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De PorcCarne De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Scoateți friptura și puneți-o deoparte.
4
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa este translucidă și legumele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați făina și amestecați pentru a amesteca. Degajează cu vinul și adaugă friptura înapoi în tigaie împreună cu bulionul de pui și cimbru. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți friptura din tigaie după ce a fost gătită și reduceți sosul timp de 5 minute. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei și apoi ciupercile. Aruncați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti ciupercile pana cand sunt aurii, apoi adaugati la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Bateți smântâna în sos. Feliați friptura de porc și serviți cu sos turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista