Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză

Friptură de porc umplută cu șuncă și brânză
Friptura de porc umplută cu șuncă și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 697 calorii, 68G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză gruyere, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplute Cu Brânză, Friptură De Porc Umplute Cu Spanac, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sare și piper liber coapsa de porc pe toate părțile. Pe o suprafață de lucru robustă, feliați friptura de porc de 4 ori uniform, aproximativ 3/4 din drum în jos. Înfășurați fiecare felie de șuncă în jurul fiecărei felii de brânză și așezați 1 în fiecare dintre cele 4 tăieturi. Legați friptura cu șnur de bucătărie sau fixați friptura închisă cu scobitori. Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Căutați rapid coapsa de porc, astfel încât friptura să se coloreze, dar brânza să nu se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De PorcCarne De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Scoateți friptura și puneți-o deoparte.
4
Adăugați morcovii și ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa este translucidă și legumele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați făina și amestecați pentru a amesteca. Degajează cu vinul și adaugă friptura înapoi în tigaie împreună cu bulionul de pui și cimbru. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți friptura din tigaie după ce a fost gătită și reduceți sosul timp de 5 minute. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați restul de 1 lingură de ulei și apoi ciupercile. Aruncați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti ciupercile pana cand sunt aurii, apoi adaugati la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Bateți smântâna în sos. Feliați friptura de porc și serviți cu sos turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista