Friptură de porc umplută cu usturoi

Friptură de porc umplută cu usturoi
Friptura de porc umplută cu usturoi necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,31 USD per porție. Acest fel principal are 383 de calorii , 64 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați piper cayenne, țelină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, Spanac ofilit și Cremă răcoritoare de castraveți , Cartofi dulci umpluți cu carne de vită mărunțită (30 întregi și PALEO) și Pulpă de miel ușoară cu usturoi. Rozmarin și pătrunjel .

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați un buzunar adânc între fiecare coastă pe partea cărnoasă a fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați ardeiul verde, ceapa verde, țelina și usturoiul; baga adânc în buzunare. Asezonați friptura cu sare și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră și 40 de minute sau până când termometrul din carnea de porc arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate73
Revista