Friptură de porc umplută cu usturoi
Friptura de porc umplută cu usturoi necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,31 USD per porție. Acest fel principal are 383 de calorii , 64 g de proteine și 12 g de grăsimi per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Mergeți la magazin și cumpărați piper cayenne, țelină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, Spanac ofilit și Cremă răcoritoare de castraveți , Cartofi dulci umpluți cu carne de vită mărunțită (30 întregi și PALEO) și Pulpă de miel ușoară cu usturoi. Rozmarin și pătrunjel .
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați un buzunar adânc între fiecare coastă pe partea cărnoasă a fripturii.
Combinați ardeiul verde, ceapa verde, țelina și usturoiul; baga adânc în buzunare. Asezonați friptura cu sare și piper cayenne.
Puneți friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie mică.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră și 40 de minute sau până când termometrul din carnea de porc arată 145°.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.