Friptură De Porc Umplută Cu Merișoare De Mere
Friptura de porc umplută cu afine de mere necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 2647 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare și piper kosher, friptură de porc tăiată în centru, piper cayenne și șalotă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Friptură de porc cu coroană umplută cu afine, Friptură de porc umplută cu pere și afine, și Friptură De Porc Umplută Cu Mere.
Instrucțiuni
Răciți friptura pentru a ușura tăierea: înainte de a începe carnea de porc, puneți friptura de porc la congelator timp de 30 de minute pentru a ușura tăierea. În timp ce carnea de porc se răcește, puteți face umplutura.
Faceți umplutura și glazura: aduceți toate ingredientele de umplutură la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când merele sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute.
Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, rezervând lichidul. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a apăsa amestecul de mere din sită pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți la foc mediu-mare până când se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se lasă deoparte și se rezervă acest lichid pentru a fi folosit ca glazură.
Pulsează amestecul de mere în robotul de bucătărie, aproximativ cincisprezece impulsuri de 1 secundă. Pune deoparte.
cuptor la 350 de grade F sau pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Butterfly the roast: veți "zbura dublu" friptura de porc.
Așezați friptura în jos, cu partea grasă în sus. Introduceți cuțitul în friptură la 1/2 inch orizontal din partea inferioară a fripturii, de-a lungul părții lungi a fripturii.
Faceți o tăietură lungă de-a lungul fundului fripturii, oprindu-vă cu 1/2 inch înainte de marginea fripturii. S-ar putea să vă fie mai ușor de manevrat începând de la un colț al fripturii.
Deschideți friptura și continuați să tăiați jumătatea mai groasă a fripturii, păstrând din nou 1/2 inch de jos. Repetați până când friptura are o grosime uniformă de 1/2 inch peste tot atunci când este așezată.
Dacă este necesar, lăsați friptura la o grosime uniformă cu un kilogram de carne.
Întindeți umplutura pe friptură și înfășurați bine: condimentați bine interiorul fripturii cu sare și piper.
Întindeți umplutura pe friptură, lăsând o margine de 1/2 inch de la margini.
Începând cu partea scurtă a fripturii, înfășurați-o foarte strâns. Asigurați-vă cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch. Condimentați Generos exteriorul fripturii cu sare și piper.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie, puneți-o în cuptor, pe raftul din mijloc.
Gatiti timp de 45 pana la 60 de minute, pana cand temperatura interna a fripturii este de 130 pana la 135 de grade F.
Ungeți cu jumătate din glazură și gătiți timp de 5 minute mai mult.
Scoateți friptura din cuptor sau grătar.
Așezați-l pe o tăietură. Cortați-l cu folie pentru a se odihni și păstrați la cald timp de 15 minute înainte de feliere.
Felie: feliați în bucăți late de 1/2 inch, îndepărtând sfoara de gătit în timp ce tăiați friptura.
Se servește cu glazura rămasă.