Friptură De Porc Umplută Cu Fructe Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Umplută Cu Fructe Cu Aragaz Lent
Friptura de porc umplută cu fructe cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 366 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Dacă aveți muștar dijon, friptură de porc, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplută Cu Fructe Cu Aragaz Lent, Carne de porc prăjită cu aragaz lent cu fructe, și Friptură De Porc Umplută Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Tăiați orizontal lungimea centrală a cărnii de porc până la 3/4 inch de partea opusă. Deschis plat. Din centru, tăiați orizontal până la 3/4 inch de marginea laterală stângă. Întoarceți carnea de porc; repetați tăierea în cealaltă parte; deschis plat. Dacă carnea de porc este mai groasă de 3/4 inch, acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și lăsați până la aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Se amestecă muștarul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UntUnt
4
Întindeți jumătate din amestecul de muștar pe suprafețele interioare ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
5
Se amestecă umplutura și fructele; se întinde pe suprafețe acoperite cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
MuștarMuștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FructeFructe
6
Roll friptură; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Întindeți amestecul de muștar rămas în afara fripturii; frecați cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
8
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați carnea de porc în aragazul lent de 4 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
10
Turnați sucul de mere în tigaie; gătiți 2 până la 3 minute pentru a dizolva orice sucuri caramelizate în fundul tigaiei. Se amestecă sare și piper; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De MereSuc De Mere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Gatiti la foc mic setarea 6-8 ore sau până când termometrul de carne introdus în centrul de carne de porc citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista