Friptură De Porc Umplută Cu Fructe Cu Aragaz Lent
Friptura de porc umplută cu fructe cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 366 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Dacă aveți muștar dijon, friptură de porc, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplută Cu Fructe Cu Aragaz Lent, Carne de porc prăjită cu aragaz lent cu fructe, și Friptură De Porc Umplută Cu Fructe.
Instrucțiuni
Tăiați orizontal lungimea centrală a cărnii de porc până la 3/4 inch de partea opusă. Deschis plat. Din centru, tăiați orizontal până la 3/4 inch de marginea laterală stângă. Întoarceți carnea de porc; repetați tăierea în cealaltă parte; deschis plat. Dacă carnea de porc este mai groasă de 3/4 inch, acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și lăsați până la aproximativ 3/4 inch grosime.
Îndepărtați folia de plastic.
Se amestecă muștarul și untul.
Întindeți jumătate din amestecul de muștar pe suprafețele interioare ale cărnii de porc.
Se amestecă umplutura și fructele; se întinde pe suprafețe acoperite cu muștar.
Roll friptură; cravată cu sfoară de bucătărie.
Întindeți amestecul de muștar rămas în afara fripturii; frecați cu zahăr brun.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Așezați carnea de porc în aragazul lent de 4 1/2 până la 6 litri.
Turnați sucul de mere în tigaie; gătiți 2 până la 3 minute pentru a dizolva orice sucuri caramelizate în fundul tigaiei. Se amestecă sare și piper; se toarnă peste carne de porc.
Gatiti la foc mic setarea 6-8 ore sau până când termometrul de carne introdus în centrul de carne de porc citește 71°.